session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/cpanel/php/sessions/ea-php71) failed: Permission denied (13) in /home/elnor/public_html/Ip/Application.php:98session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/elnor/public_html/Ip/Internal/ErrorHandler.php:62) in /home/elnor/public_html/Ip/Application.php:98 Ballina
 

Aty ku kualiteti, bukuria dhe stili janë te prekshme!

Fokusimi në kuptimin e nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve duke ju bërë atyre shërbim sa me cilësor dhe të vlefshëm, aplikimi i përvojës së resurseve njerëzore, inovacioni...